Saskia Giesbers in de Kunsthal
Saskia is een expert op het gebied van complexe veranderingen in grote organisaties. Zij helpt directeuren en bestuurders om hun doelen veel sneller te realiseren.

Saskia Giesbers heeft 20 jaar ervaring met complexe veranderingen in grote organisaties. Ze wordt vaak een ‘rots in de branding’ genoemd omdat ze mensen vertrouwen geeft in het proces. Saskia is een kei in het leggen van verbindingen, zowel binnen organisaties als in de ketens en netwerken waar deze deel van uitmaken. Met haar ‘Just Change’ aanpak gaat elke verandering als vanzelf.

Saskia studeerde Informatiedienstverlening en –management en heeft haar kennis verrijkt met masterclasses op het gebied van Informatiemanagement, Verandermanagement en Organisatiepsychologie. Ze is gecertificeerd op het gebied van Lean en Agile werken (Scrum en SAFe). Recent volgde ze ‘Introduction to Complex Systems’ aan Universiteit Utrecht.

Foto van Mariëtte Pasman
Ervaringen
“Saskia is betrokken, secuur, gedreven en deskundig. Geen uitdaging ging ze uit de weg.”
Mariëtte Pasman, (destijds) Hoofd Communicatie en Documentaire Informatievoorziening RIVM

Boardroomsessies en lezingen

Regelmatig wordt Saskia ook gevraagd als spreker. Als geen ander kan ze complexe onderwerpen helder uitleggen. Saskia vindt het belangrijk om herkenbare en relevante voorbeelden te geven en verdiept zich daarom vooraf in haar publiek. Ze verrast vaak door de verbanden die ze legt tussen ontwikkelingen in verschillende branches.

Logo van Zij Spreekt.nl

Neem voor informatie of advies over boardroomsessies en lezingen contact op met Saskia
of met Marga Miltenburg van ‘Zij Spreekt’ via info@zijspreekt.nl. Bekijk hier het sprekersprofiel van Saskia.

Sparren met Saskia?

Ben jij een directeur of bestuurder en ben je benieuwd naar Saskia’s visie voor jullie situatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend jouw strategiegesprek aan.

In dit strategiegesprek van 45 tot 60 minuten (telefonisch) krijg je duidelijkheid hoe snel de verandering gerealiseerd kan zijn en in hoeverre budget bespaard kan worden. Je krijgt helemaal helder wat nu nog in de weg staat om het gewenste doel in de gewenste tijd te behalen. En aan het einde van het gesprek weet je precies welke actie als eerste nodig is.